OPPDATERT INFO KOMMER

2022:
Velkommen til Leksivalmessa 18. juni kl 10-17 i Trøa

Leksvikmartnaen slik dere kjenner den fra tidligere år vil i sommer bli erstattet med en nyskapning som har fått navnet «Leksivalmessa». Vi flytter arrangementet tilbake til Trøa Idrettsstadion, og i tillegg til salgsboder og utstillere lokalisert ved klubbhuset, vil fotballbanene denne dagen være stappfulle av unge fotballspillere fra Indre Fosen som spiller turnering.

Vi ønsker å endre litt på profilen som dere kjenner fra den tradisjonelle martnaen. Vi skal satse mer mot mat og håndverk, og vi ønsker at lokale mat- og håndverksprodusenter og deres produkter skal få en større plass i arrangementet. Som et ledd i  å vise frem alle våre lokale matprodusenter arrangerer vi en kokkekonkurranse der vi utfordrer lokale kokketalenter til å lage den beste retten  basert på råvarer fra utstillere som deltar på Leksivalmessa. I tillegg korter vi ned varigheten på arrangementet. Leksivalmessa vil kun bli arrangert én dag; lørdag 18. juni. 

Det vi imidlertid ikke endrer på er: God stemning, underholdning fra scenen, konkurranser, tilbud til barna og alle de andre gode tingene dere husker fra Leksvikmartnaen. I år vil verdens beste fotballtrikser besøke oss, og artistene Rasmus Rohde og Axel Frønes skal spille fra scenen. Vi skal arrangere en lokal utgave av Mesternes Mester og får besøk av et av bandene som skal spille under Geitrock. Dagen avsluttes som vanlig med fest i Trøa med bandet Megabyte.

Leksivalmessa blir derfor en dag full av idrett, kultur, mat og drikke og god stemning. Vi håper du tar turen. Velkommen til Leksivalmessa 2022!

Program fra scenen:


Kl. 10:00 Åpning av salgsmesse og boder
Kl. 10:05 Mesternes Mester Kl. 11:00: Freestyle fotballshow med Erlend Fagerli Kl. 12:00 Rasmus Rohde Kl. 13:00 Kokkekonkurranse starterKl. 13:00 Smakebit fra Geitrock 2022Kl. 14:00 Corlex Kl. 15:00 Axel FrønesKl. 15:30 Kåring av vinner kokkekonkurranse Kl. 16:30 Avslutning

For nærmere info:

Messekoordinator: Terje Hølaas

Tlf: 40 85 19 67

E-post: post@leksivalen.no