Leksivalmessa - Gratis leie for utstillere!
lørdag 18. juni kl. 10-17 i Trøa idrettspark

Messekoordinator: Terje Hølaas

Tlf: 40 85 19 67
E
-post: post@leksivalen.no

I 30 år har Leksvik Idrettslag arrangert martna i Leksvik. Nå tar det nye styret i Leksivalen over stafettpinnen og den tradisjonelle martnan skal utvikles videre, og får nå tittelen Leksivalmessa. Dette arrangementet blir en sentral del av Leksivalen som skal utvikles til å bli en større mat- og kulturfestival.

Til dere som har besøkt oss tidligere år så vil mye være likt, men vi flytter arrangementet fra Leksvik sentrum til Trøa Idrettspark, og vi ønsker å ha noe større fokus på lokalmat og kunst og handverk, i tillegg til de tradisjonelle utstillerne som har deltatt på martnan tidligere. Som et ledd i å vise frem alle våre lokale matprodusenter arrangerer vi en kokkekonkurranse der vi utfordrer lokale kokketalenter til å lage den beste retten basert på råvarer fra utstillere som deltar på Leksivalmessa. I tillegg korter vi ned varigheten på arrangementet. Leksivalmessa vil kun bli arrangert én dag. Tidspunkt for salgsmessen er lørdag 18. juni kl. 10:00 – 17:00.

Det vi imidlertid ikke endrer på er: God stemning, underholdning fra scenen, konkurranser, tilbud til barna og alle de andre gode tingene dere husker fra Leksvikmartnaen. I år vil verdens beste fotballtrikser besøke oss, Rasmus Rohde og Axel Frønes skal spille fra utendørsscenen. Vi skal arrangere en lokal utgave av Mesternes Mester og får besøk av et av bandene som skal spille under Geitrock. Dagen avsluttes som vanlig med fest i Trøa med bandet Megabyte.


Leksivalmessa blir derfor en dag full av idrett, kultur, mat og drikke og god stemning. Vi håper du tar turen! Velkommen til Leksivalmessa 2022!

Vi kan tilby:
● Stort antall besøkende. Samme dag arrangeres en fotballturnering med ca. 300 besøkende som får tilgang til salgsmessen
● Et godt tilrettelagt og trivelig område.
Se kart over området nederst.
● Gratis leie for utstillere og grat
is inngang for publikum
Ferdig oppsatte boder (3x3,4 m. Ca 40 stk til utleie)
● Mulighet for å sette opp egen salgsbod på området

● Et større telt med 18 plasser a 3x3 meter forbeholdt matprodusenter
● Personlig info ved oppmøte og anvisning av plass
● Fleksibelt leieareal om man ikke ønsker å leie bod
● Ikke tivoli
● God og balansert underholdning

Påmeldingsinformasjon:
Gratis! Påmeldingsfrist forlenges til 5. juni 2022
Påmelding på nettbasert skjema: https://forms.office.com/r/iQ4XSAH5ZQ.


Vi ønsker dere velkommen til vår nye salgsmesse. Vi kan love dere et flott område, masse folk og god stemning!

For nærmere info:

Messekoordinator: Terje Hølaas

Tlf: 40 85 19 67

E-post: post@leksivalen.no

Kart over messeområde